• Grootste glutenvrije assortiment van NL
  • Binnen 1 a 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45

Reviews

Winkelglutenvrij.nl toont productreviews en winkelreviews op haar website. Deze plaatsen wij om u als koper te helpen een keuze te maken bij het kopen van onze producten (productreviews) en om u een indruk te geven hoe klanten het aankoopproces hebben ervaren op onze website (winkelreviews).

Productreviews

Op de productpagina, onder het kopje “Reviews”, vindt u onze productreviews. Winkelglutenvrij.nl heeft zelf een systematiek gemaakt waarmee productreviews worden verzameld en gepubliceerd. Wanneer u een aankoop op onze website heeft gedaan, ontvangt u een link naar een pagina op onze website waar u een productreview kunt achterlaten. Alle productreviews worden geplaatst op de productpagina van het product, ongeacht of deze review negatief of positief is. Op basis van wetgeving in Nederland mag niet alles worden geschreven over een product. Bepaalde claims wat betreft de werkzaamheid van een stof of product zijn volgens de wet verboden. Heeft u een review achtergelaten met zo’n claim? Dan vragen wij u om de review aan te passen. Winkelglutenvrij.nl houdt zich te alle tijde aan de Nederlandse wetgeving.

Op winkelglutenvrij vindt u alleen productreviews van klanten. Dit zijn productreviews die een klant ná aankoop van een product in onze webshop kunnen schrijven.

Winkelreviews

Voor het verzamelen van onze winkelreviews werken we samen met een externe partij genaamd Kiyoh. Kiyoh is daarmee betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst die wij met u sluiten wanneer u overgaat tot aankoop in onze webwinkel. Wij hebben strikte afspraken met Kiyoh om de Europese privacyregels na te leven. Onder het label “Thuiswinkel Reviews” (https://kiyoh.com/thuiswinkel-waarborg/) verzorgt Kiyoh het hele proces omtrent het verkrijgen van winkelreviews voor onze webshop. Winkelglutenvrij.nl verstrekt uw gegevens na een aankoop in onze webwinkel aan Kiyoh die u vervolgens een uitnodiging stuurt om een winkelreview te schrijven. Kiyoh is een onafhankelijke partij die voor talloze andere webwinkels ook winkelreviews verzamelt. Op https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/ vindt u hoe Kiyoh te werk gaat bij het verzamelen en publiceren van winkelreviews. Kiyoh is een onafhankelijk partij die de controle heeft over het hele proces van het uitnodigen tot het schrijven van de winkelreviews. Kiyoh garandeert de echtheid van een winkelreview. Kiyoh zorgt ervoor dat de reviewuitnodigingen alleen gestuurd worden naar kopers van onze webshop. Alle gemaakte reviews (ongeacht negatief of positief) worden gepubliceerd. Deze winkelreviews vindt u op onze website en op Kiyoh.com: https://www.kiyoh.com/reviews/1047600/winkelglutenvrij_nl?from=widget&lang=nl

Andere reviews over ons

Naast Kiyoh.com, vindt u ook winkelreviews van Winkelglutenvrij.nl op andere platformen. Wij nodigen u graag uit om een winkelreview te plaatsen op Beslist.nl, Kieskeurig.nl, Facebook.com en Trustpilot.nl. U kunt deze reviews lezen op de desbetreffende websites en niet op Winkelglutenvrij.nl. Binnen Google vindt u ook reviews over de Winkelglutenvrij.nl.

Met reviews op andere platformen en/of websites die niet op deze pagina genoemd worden, is Winkelglutenvrij.nl niet bekend.