• Grootste glutenvrije assortiment van NL
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €45

Klachten

Klantenservice

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze dienstverlening of over onze producten dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch op het nummer: 020 2170380 (op werkdagen van 09:00 tot 21:30, op zaterdag van 12:30 tot 17:30 en op zondag van 12:30 tot 20:30). Onze medewerkers helpen u graag verder om te komen tot een passende oplossing. U krijgt dan van ons meteen een inhoudelijke reactie.

Schriftelijke klacht

Is uw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kunt u schriftelijk uw klacht indienen. Stuur daarbij uw klacht onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, bestelnummer en indien van toepassing uw rekeninggegevens.

U kunt uw klacht sturen naar het volgende adres:

WinkelGlutenvrij.nl
T.a.v. De afdeling klachten
Postbus 20546
1001NM Amsterdam

Zodra wij uw brief hebben ontvangen zullen wij u hierover berichten. Onze definitieve inhoudelijke reactie op uw klacht ontvangt u uiterlijk binnen 7 werkdagen na het moment van ontvangst.

De Geschilllencommissie

Wij streven er absoluut naar om samen met u te komen tot een tevreden afhandeling van uw klacht. Mocht u echter van mening zijn en blijven dat onze communicatie in zijn geheel niet zal leiden tot een voor u vruchtbare oplossing dan kunt u een geschil indienen bij de onafhankelijke geschillencommissie. Meer informatie hierover is te vinden op de webpagina van De Geschillencommissie. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.