Consenza Bakmix voor Meergranenbrood

Consenza Bakmix voor Meergranenbrood 900 gram

-15%

Consenza Bakmix voor Meergranenbrood

Consenza Bakmix voor Meergranenbrood 900 gram

 4,89

Uitverkocht

Functies

Lactosevrij

Pindavrij

Selderievrij

Tarwezetmeelvrij

EAN: 8717496860224 EAN: 8717496860224

Productinformatie

Consenza Bakmix voor Meergranenbrood 900 gram

Een perfecte glutenvrije meelmix om een heerlijke meergranenbrood mee te maken. Geschikt voor gebruik in een broodbakmachine en oven.

Bereiding broodbakmachine:

Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma (advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).

Bereiding oven:

Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt. Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200°C en laat het 30 minuten bakken. Laat het brood na het bakken afkoelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.

Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

Merk

Consenza

Ingrediënten

  • Maiszetmeel
  • Aardappelzetmeel
  • Boekweit
  • Lijnzaad
  • Sojameel
  • Appelvezels
  • Verdikkingsmiddel: Guarpitmeel
  • Dextrose
  • Gejodeerd Zout
  • Suiker
  • Zoet lupinemeel
  • Bakpoeder: E450, E500, E341

Bevat soja en lupine. Kan sporen van ei, sesam en noten bevatten.
Lactosevrij (0.1g/100g)

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 335 kcal / 1403 kJ
Eiwitten 4.6 gram
Koolhydraten 71.3 gram
waarvan suikers 3.6 gram
Vetten 3 gram
waarvan verzadigd 0.3 gram
Voedingsvezels 3.5 gram
Zout 2 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.