- ONZE VERZENDKOSTEN
Standaard 3,95 Boven 45,- gratis
Standaard 3,95 Boven 45,- gratis
Product informatie
Semper Broodmix 500 gram.
Heerlijke glutenvrije witte broodmix om zelf brood mee te bakken.
Glutenvrije kant en klare mix voor brood.
Gebruiksbeschrijving
- Bereiding in de oven: Ingrediënten: 400 ml lauw (max 25°C) water, 50 ml olie, 500 gram mix, 25 gram verse gist (of 8 gram gedroogde gist), halve theelepel zout en broodkruiden (optioneel).
- Doe het water in een beslagkom en los hier de gist in op.
- Voeg de mix, de olie, het zout (en eventueel de broodkruiden) toe en roer tot het beslag glad is.
- Beslag in een ingevette vorm gieten, bedek de bakvorm en laat het deeg ca. 30 minuten rijzen.
- Daarna in een voorverwarmde oven op 200°C 25 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen.
- Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Baktijd en Temperatuur:
Boven en onderwarmte: | ca 200 °C |
---|---|
Baktijd: | ca 25 minuten |
Ingrediënten
- Zetmeel (Tarwe)
- Magere Melkpoeder
- Suiker
- Verdikkingsmiddelen: E412 en E464
- Rijsmiddelen: E575 en E500
- Minerale ijzerpoeder
- Vitamines: Thiamine, Riboflavon, Niacine, B6 en Foliumzuur
Bevat Tarwe en Melk.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 350 kCal / 1450 kJ |
---|---|
Eiwitten | 4.5 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
Vetten | 0.5 gram |
Voedingsvezels | 1.5 gram |
Natrium | 150 mg |
Beoordelingen Semper Broodmix 500 gram
Er zijn nog geen beoordelingen
100%
raadt dit product aan.
Pluspunten
- Goede structuur 2
- Smaakvol 2
- Biljf van eten 2
- Krokant 2
- Smaakt helzelfde als product met gluten 1
Beoordeling
-
Marijke 26-03-2018lekker brood, verrijk het met gebroken lijnzaad.
blijft lang vers, gemakkelijk te snijden. niet te zoet van smaak.
gebruik ook deze bloem om rozijnenbrood te maken. erg lekker.Pluspunten
- Krokant
- Biljf van eten
- Smaakvol
- Goede structuur
-
Gwen 08-05-2017De Semper White Mix is een prettige mix om mee te werken. Je kan dit deeg roeren, en dat scheelt een hoop moeite. Het is dunner dan je zou denken voor brooddeeg wanneer het moet gaan rijzen, maar het resultaat na het bakken is heerlijk.
Super knapperige korst, en het brood zelf is sterk en veerkrachtig, en neutraal van smaak. Veel broden vind ik te zoet voor hartig beleg, deze niet. Het brood is sterk genoeg om dun gesneden te worden en dan niet uit elkaar te vallen en het kan goed tegen besmeren met pindakaas of paté. Ook familie die wel gluten eten vinden dit brood erg lekker. Wij doen er nog zonnepitten bij in en gebruiken 1/4 minder gist, en rijzen wat langer daardoor. We bakken in een gietijzeren broodvorm voor het knapperigste resultaat. Aanrader.Pluspunten
- Smaakt helzelfde als product met gluten
- Krokant
- Biljf van eten
- Smaakvol
- Goede structuur