- ONZE VERZENDKOSTEN
Standaard 3,95 Boven 45,- gratis
Standaard 3,95 Boven 45,- gratis
Vegetarische curry met mungbonen en kastanjechampignons
Recept voor een glutenvrije curry met fusilli, mugbonen, kikkererwten, kastanjechampignons, prei, rode ui en paprika.
30 minuten
10 minuten
Normaal
4 person(en)
Benodigdheden:
Kookpan en koekenpan
Bereidingswijze
- Bereid allereerst de mungbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de kastanjechampignons in plakjes, de rode paprika in grove stukken en de prei en rode ui in halve maantjes.
- Verwarm een koekenpan met wat kokosolie (houd zo'n 2 tot 3 eetlepels aan en voeg kruidenmix 1 toe. Zodra de kruiden goed beginnen te geuren, voegt u de kastanjechampginons, prei, rode ui en paprika toe. Na een paar minuten kunnen ook de bereide mungbonen en kikkererwten in de pan. Voeg kruidenmix 2 toe en de kokosmelk. Roer het geheel goed door.
- Breng een pan met water aan de kook en bereid de fusili volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd zo'n 4-5 minuten kooktijd aan.
- Giet de pasta af en doe het vervolgens bij de curry. Laat de pasta nog zo'n 3 minuten meepruttelen.
- Verdeel de curry over vier kommen. Garneer eventueel met verse kruiden, zoals koriander en peterselie.
Tips:
Ook lekker: roer er een zachtgekookt eitje door. Of, voor de vleeseters is kip ook een goede toevoeging.
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat.nl
Benodigdheden
Ingrediënten:
- 1 verpakking curry kruidenmix (Beltane Thai Curry)
- 1 pak pasta boekweit fusili (250 gram)
- 250 gram mungbonen
- 100 gram kikkererwten
- 200 gram kastanjechampignons
- 1 prei
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 400 ml kokosmelk
- Kokosolie om in te bakken
- Verse kruiden naar smaak (peterselie en/of koriander bijvoorbeeld)