Grootste glutenvrije assortiment in NL
Kies uit 2450 producten
Thuiswinkelwaarborg
0 item € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 45,-
  • gehele assortiment = glutenvrij
  • Op werkdagen vóór 20:00 besteld: morgen in huis
Door grotere drukte dan normaal is er vertraging in de levering. U ontvangt van ons een bericht als uw pakket wordt verstuurd.

Overnight oats met sinaasappel, chiazaad en knapperige cacao

Recept voor glutenvrij overnight oats. Een ontbijt dat je een nachtje laat staan.
  • 5 minuten
  • 5 minuten
  • Normaal
  • 2 person(en)

Benodigdheden:

Geen bijzonderheden

Bereidingswijze

  • Mix in een kom of mason jar de havermout met het chiazaad, amandelmelk, cacao crisps en kaneel. Voeg eventueel naar smaak wat ahorn- of agavesiroop toe.
  • Snijd de sinaasappels in stukjes of schijfjes. Leg dit bovenop de havermout.
  • Garneer met extra cacao crisps en de cashewnoten. Rooster eventueel de cashewnoten kort, voor een intensere smaak. Doe dit op laag vuur, in een droge pan. 
  • Zet dit vervolgens een nachtje in de koelkast. Even doorroeren en klaar zijn de overnight oats.

Tips:

Ook lekker: prak een banaan fijn en meng dit door het havermoutmengsel. En voor de banaan-pindakaas-liefhebbers onder ons: serveer de overnight oats met een goede lepel pindakaas.

Houd, qua hoeveelheden, de basis aan en varieer met verschillende soorten fruit en toppings. 


Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat.nl

 

Recept afdrukken

  • VegetarischVegetarisch

Benodigdheden

Ingrediënten:

  • 100 gram havermout
  • 2,5 el chiazaad
  • 400 ml amandelmelk
  • 2,5 el cacao crisps 
  • 70 gram cashewnoten
  • 0,5 tl kaneel
  • 2 sinaasappels
  • Optioneel: ahorn- of agavesiroop naar smaak
  • Grootste Assortiment
  • Voor 20.00 besteld: morgen in huis!
  • Betaal Achteraf
  • ONZE VERZENDKOSTEN
     Standaard 3,95    Boven 45,- gratis
     Standaard 3,95    Boven 45,- gratis
Prijzen zijn in Euro's, incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.