Grootste glutenvrije assortiment in NL
Kies uit 2212 producten
Thuiswinkelwaarborg
0 item € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 45,-
  • gehele assortiment = glutenvrij
  • voor 20.00 besteld: morgen in huis

Biologische spaghetti met currysaus en garnalen

Recept voor een glutenvrije en biologische pasta met currysaus en garnalen
  • 10 minuten
  • 10 minuten
  • Normaal
  • 2 person(en)

Benodigdheden:

Geen bijzonderheden

Bereidingswijze

  • Breng water aan de kook. Voeg bij het water een scheutje olijfolie en zout toe.
  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de paprika's, sperziebonen, wortel, maïs en rode ui fijn.
  • Verhit in een koekenpan een scheut olijfolie en bak de garnalen goudbruin en gaar. Breng op smaak met een eetlepel sojasaus en eventueel zout en peper naar smaak.
  • Doe de groenten bij de garnalen in de pan en bak een aantal minuten mee.
  • Maak vervolgens de currysaus. Doe de inhoud van de twee zakjes currypoeder in een kookpan, samen met de kokosmelk en een scheutje olijfolie. Verwarm op middelhoogvuur. Blijf regelmatig roeren.
  • Giet de spaghetti af.
  • Verdeel de spaghetti met de groenten en garnalen over de borden. Maak het geheel af met de currysaus.

Tips:

Niet zo'n fan van garnalen? Vervang de garnalen dan door kipfiletblokjes of tofu.


Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat.nl

 

Recept afdrukken

  • LactosevrijLactosevrij

Benodigdheden

Ingrediënten:

  • 1 rode paprika

  • 1 gele paprika

  • 50 gram maïs
  • 100 gram sperziebonen
  • 1 wortel
  • 1 rode ui
  • 16 garnalen
  • 25 ml kokosmelk
  • 1 pakje Beltane Thai Curry
  • 1 el sojasaus
  • 250 gram biologische spaghetti van Sam Mills
  • olijfolie
  • peper en zout
  • Grootste Assortiment
  • Voor 20.00 besteld: morgen in huis!
  • Betaal Achteraf
  • ONZE VERZENDKOSTEN
     Standaard 3,95    Boven 45,- gratis
     Standaard 3,95    Boven 45,- gratis
Prijzen zijn in Euro's, incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.