Productinformatie
Hanneforth Pannekoekenmix 400 gram
Mix voor het bereiden van de allerlekkerste gluten- en lactosevrije pannenkoeken.
Bereidingswijze
Zelf nog toe te voegen: 4 eieren, 200ml water, 150ml melk.
1. Eieren loskloppen en de mix toevoegen
2. Lauw water en melk toevoegen
3. Mix het geheel gedurende 2 minuten
4. Verhit boter of olie in de koekenpan
5. Giet wat beslag in de pak en bak tot de pannenkoek gaar en goudbruin is
Beoordelingen
Tessa –
Een beslag wat met een handomdraai te maken is. Ook al is het iets dikker dan het beslag wat ik normaal voor mijn pannenkoeken gebruik, het bakken gaat eenvoudig en snel en het worden erg lekkere pannenkoeken. De pannenkoeken zijn smaakvol en doen niet af aan mijn pannenkoeken met gluten. Een lekker diner of dessert als je iets wilt eten zonder gluten.
N. van der Valk –
Een makkelijk te maken pannenkoekenmix. Doordat de mix wat dikker is hebben wij er kleine wat dikkere Amerikaanse pannenkoeken van gemaakt. Ze waren al een beetje gezoet, dus met zoet beleg prima. Geen klontjes, en geen nasmaak. De kinderen en wij zelf vonden ze erg lekker!
Jacqueline –
een van de lekkerste smaken, misschien dankzij de grote hoeveelheid eieren?
Liesbeth –
Mijn advies: Het meel eerst aanmaken met wat water om klontjes te voorkomen. Ze zijn heerlijk te beleggen met ham, spek of zoete vruchten!
Ze zijn verrukkelijk!!!
Echt een aanrader!
Hartelijk dank voor het mogen testen.
Marjan Oostwal –
Het beslag van de pannekoekmix is heel makkelijk te maken. We hebben kaaspannekoeken, chocoladepannekoeken en gewone pannekoeken gemaakt. Ze waren allemaal zeer smakelijk en ze vulden goed. We hadden eerst het idee, dat het beslag te dik zou zijn, maar dan kan het met wat melk worden verdund.
Ik zou de mix zeer zeker in de toekomst gebruiken en aanbevelen aan anderen.
De mix van Peaks en Consensa vallen hierbij in het niet.
De mix van Hanneforth is de eerste, die ik weer ga gebruiken